EEN UNIEKE EXPOSITIE - 5 TOPLOCATES IN GOUDA - 200 WERKEN - 1 WEEK - 1500 BEZOEKERS

Mijn Kunstmaatje en Ik

Meer dan 50 (amateur)kunstenaars uit Gouda en omgeving, hebben persoonlijke creatieve ontmoetingen gehad met ruim 100 leerlingen van ZMLK De Ark (SO en VSO). Deze verstandelijk beperkte kinderen werden daarnaast door hun kunstmaatje geportretteerd.

Het resultaat?
Bijna 200 hartverwarmende en vrolijke kunstwerken in allerlei disciplines: schilderen, boetseren, keramiek, gemengde techniek, fotografie, film, boekwerkjes, glaskunst, installaties enz.
Meer over de achtergronden van dit bijzondere project, vind je hier.

Feestelijke expositie

Het project is op positieve wijze volledig uit de hand gelopen.
De kunstwerken zouden eigenlijk alleen (maar) te zien zijn op de locaties van De Ark. Door de toestroom van deelnemers en het aantal kinderen dat daardoor kon meedoen was dat echter geen optie meer.
Het is geweldig dat we nu 5 toplocaties in het historisch centrum van Gouda hebben waar we exposeren: Museum Gouda, Sint Janskerk, Jeruzalemkapel, Oude Stadhuis en Gouda Studio’s.

Dankzij de medewerking van Gemeente Gouda, MuseumGouda, de Sint Janskerk en de sponsors zijn deze locaties ook nog eens GRATIS te bezoeken. De expositie is daarmee voor iedereen toegankelijk.

Meer weten over de expositie? Kijk dan snel op de speciale pagina.