Doodsaai (ook online mogelijk)


Een workshop waarin uitgebreid gegeeuwd mag worden. Hoe heerlijk is dat? Saaiheid en verveling zijn een enorme stimulans voor je brein. Verveling prikkelt namelijk het creatieve deel in je brein. Daar liggen schatten verborgen die je leven verrijken op een bijzondere manier.

Door even niet druk te zijn maar juist in rust worden er in je brein verbanden gelegd, die anders niet tot stand kunnen komen. Je creatieve rechter hersenhelft vaart er wel bij en je bent onmiddelijk in staat  tot bijzondere resultaten. 

Je ervaart de kracht van eenvoud en gewoon ZIJN. Je gaat mee op reis vanuit je luie stoel. Je wordt geleid. Alles zonder te denken en zonder moeite. Je maant je innerlijke criticus tot stilte en dan gaat er een wereld voor je open. doodeenvoudig en toch verrassend. Raadselachtig? Wellicht.....

Je hebt niet veel nodig om geeuwend aan de slag te gaan. Een open geest, bereidheid, een luisterend oor en heel saai........pen en papier.

Ga je mee flinteren met het vliegstof in de dwarsregel?

Meld je aan

Praktische informatie

Wanneer?
Op aanvraag

Ook voor bedrijven

Waar?
Online of op locatie

Dortherdijk 12, Joppe

Voor wie?
Doodsaai is broodnodig voor iedereen die altijd maar druk is. Of dat nu op je werk is of prive. Ontdek de waarde van verveling.

Kosten
75 euro per persoon

Bedrijven op aanvraag