Lekker eigenwijs (ook online mogelijk)


In deze workshop ontdek je dat je een heel eigen (wijze) creativiteit in je hebt. Je weet nog niet half waartoe je in staat bent.

Eigenwijsheid heeft een beetje een negeatieve stempel. Zo willen we eigenlijk niet genoemd worden. Of stiekem toch wel? Toch doe je jezelf recht als je af en toe lekker eigenwijs durft te zijn, of als je dit koestert bij je kinderen of leerlingen. Want creatieve ontwikkeling gaat over eigenwijsheid, over een ander pad durven kiezen, de regels soms loslaten en durven afwijken van de standaard.

Eigen wijsheid, een eigen manier om problemen op te lossen, te durven onderzoeken, vragen te stellen en geen genoegen te nemen met; het is nu eenmaal zo. Die eigenwijsheid verdient aandacht want daar zetelt je creativiteit. Creativiteit is ons aangeboren, we zijn ons er vaak alleen niet van bewust.

Ontdek in deze workshop, hoe je bewust je creativiteit op geheel eigen wijze kunt inzetten om je leven vorm te geven, je werk moeitelozer te doen en je relaties te verbeteren en ja......te scheppen, moeiteloos en met plezier. Wij eigenwijzen je de weg.

 

Meld je aan

Praktische informatie

Wanneer?
Op aanvraag

Waar?
Dortherdijk 12, Joppe

Voor wie?
Iedereen die eens een ander soort workshop wil ervaren waarin veel gelachen wordt, en soms zelfs een traantje weggepinkt.

Ook voor bedrijven

Kosten
75 euro per persoon voor een workshop van 2,5 uur, incl. materiaal, koffie/thee en lekkers.
Minimaal 5 personen.

Bedrijven op aanvraag