Kiplekker in je vel (ook online mogelijk)

Dat willen we toch allemaal? Lekker in je vel zitten? Je kiplekker voelen? Net zo trots als Trijntje rondstappen en je helemaal de kip voelen die je bedoeld was te zijn (of de haan natuurlijk).

Toch voelen we ons vaak helemaal niet zo prettig. Moe, gestrest, ongemakkelijk, uitgeblust, onverschillig of gewoon geen zin in het leven en alles wat daarbij komt kijken.

Dat kan anders. Echt. En het is niet eens zo moeilijk. Het vraagt enkel om nieuwe wandelpaden in je brein. Die kan je zelf aanleggen. En voor je het weet stap je net zo opgewekt rond als Trijntje. Ja, dat CAN.

Mensen zijn in de regel van nature vrij luie denkers. Daar is niets mis mee, dat is ons brein eigen. Als we denken dat iets goed werkt op een bepaalde manier,dan blijven we dat zo doen. Zelfs als in een later stadium blijkt dat het helemaal niet meer zo goed werkt. Ons zelfs tegenwerkt. En dan lijken we die manier van denken niet meer te kunnen veranderen. Dat komt door de diep ingesleten sporen die zijn ontstaan in ons denken en waar we maar lastig uit lijken te komen.

Toch kan het wel, en nog vrij gemakkelijk ook. Deze workshop gaat over hoe je nieuwe, frisse paden in je brein aanlegt, die je gaan helpen om je dagelijks leven, relaties en werk (weer) een stuk leuker en uitdagender te maken. Niks moeilijks aan. Gewoon lekker komen meebeleven.

Meld je aan

Praktische info (ook online mogelijk)

Deze workshop is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Workshops duren gemiddeld 2,5 uur.

Kosten voor particulieren 75 euro. 

Minimale groepsgrootte, 5 personen

Bedrijven op aanvraag.