Lanterfanten en dan toch nog je aangeboren creativiteit activeren?


Al lanterfantend je aangeboren creativiteit activeren. Ja, dat CAN! Lanterfanten is een workshop waarin je ontspannen een oogje toe mag knijpen terwijl je mentaal meegenomen wordt. Op deze manier zal je ontdekken dat lanterfanten een functie heeft die belangrijk is voor je brein. 

In plaats van steeds afleiding te zoeken buiten jezelf, vind je de bron in jezelf. Je hebt alleen nodig wat je praktisch altijd al bij je hebt, bereidheid, een open geest, gesloten ogen (een gedeelte van de tijd), goede zin en ja, pen en papier.

In deze workshop ontdek je hoe je door juist NIET te denken tot bijzondere resultaten in staat blijkt. Dat continue bereikbaarheid niet per se daadwerkelijke aanwezigheid betekent. Dat jouw brein baat heeft bij offline zijn om in lijn te komen met jouw ongekende vermogens.

Ervaar hoe o.a. geleide fantasie werkt en doe inspirerende ideeen op voor toepassingen in je eigen leven.en werk. Niets doen, gewoon wegdromen en ronddobberen in je eigen gedachtensoep. Mag niet op school of op je werk.....hoewel....wat nu als samen dagdromen, avontuurlijke concentratie- en inlevingsoefeningen worden? Als het jou, je kinderen, collega's of leerlingen aanzet tot vertellen en luisteren naar elkaars
ervaringen? Als het afwisseling en verrijking biedt in je leven en werk? Als het waardevolle rustmomenten kan creeeren in de hectiek van alle dag? Als je de geheime paden van de fantasie leert ontdekken?

Ga je mee lanterfanten?

Meld je aan

Wanneer?
Op aanvraag

Ook voor bedrijven

Waar?
Op locatie of online

Locatie: Dortherdijk 12, Joppe

Voor wie?
Iedereen die een keertje lui een workshop wil beleven en toch veel op wil steken. 

Kosten
75 euro per persoon voor een workshop van 2 -2,5 uur

Bedrijven op aanvraag